تاثیر آنزیمهای فیبرولیتیک و باکتری مولد اسید لاکتیک بر کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله مالت جو
کد مقاله : 1068-NSAP6TH (R1)
نویسندگان
حسین احمدزاده1، حمید محمدزاده *2، اکبر تقی زاده2، حمید پایا2
1**
2گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
چکیده مقاله
تحقیق حاضر به منظور بررسی تاثیر آنزیمهای فیبرولیتیک و باکتری مولد اسید لاکتیک بر روی سیلاژ تفاله مالت جو صورت گرفته است. تحقیق حاضر در قالب طرح کاملا تصادفی با 3 تیمار و 3 تکرار می‌باشد که تیمارها به ترتیب عبارتند از: تیمار1) تفاله مالت جو سیلو شده به اضافه آب مقطر یا همان تیمار شاهد،تیمار2) تفاله مالت جو سیلو شده با افزودنی سیلو وان حاوی لاکتوباسیلوس بوکنری، لاکتوباسیلوس پلانتاروم، انتروکوکوس فاسیوم، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی به میزان 2×1010 CFU/g به همراه مولتی آنزیم، تیمار 3) تفاله مالت جو سیلو شده با افزودنی سایلو زایم حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به میزان 4×1010 CFU/g و آنزیم سلولاز به مقدار 2000 U/g و آنزیم زایلاناز به مقدار 2000 U/g به همراه دکستروز مونوهیدرات. در نهایت پس از انجام نمونه برداری و تهیه عصاره و آزمایشات تجزیه تقریبی خوراک و HPLC نتیجه گیری شد که افزودنی میکروبی حاوی آنزیم بر روی صفات تخمیری و پروفیل اسیدهای چرب در شرایط pH ثابت تفاوت مشهود بیشتری داشته و موجب بهبود کیفیت تخمیر گردید.
کلیدواژه ها
تفاله مالت جو، افزودنی میکروبی، لاکتوباسیلوس
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر